Domů / Doporučujeme / Podle čeho vybrat to správné svítidlo? Nespokojte se s průměrem

Podle čeho vybrat to správné svítidlo? Nespokojte se s průměrem

Kvalitní a krásná svítidla či lustry se snadno stanou dokonalým doplňkem do domácnosti. Jsou totiž dekorativní nejenom v rozsvíceném, ale také ve zhasnutém stavu. Vhodný výběr každého takového prvku představuje jednotlivé kroky, s jejichž pomocí můžete dosáhnout krásně zařízeného domova. A na co si dát pozor při výběru svítidla, nebo na koho se obrátit, když hledáte opravdu speciální kousek? To se dozvíte přímo v tomto článku.

Dostatečné rozměry

Svítidla mohou být velká s možností připevnění několika žárovek. Tehdy se hodí hlavně do větších a více členitých pokojů, které je třeba rovnoměrně osvětlit. Ne všude je honosný lustr to pravé řešení, takže se nebojte vybírat ani umírněně vypadající menší svítidla, která sice nejsou tak výrazná, ale za to splní svůj úkol a budou se hodit k ostatnímu vybavení.

Elegantní vzhled ladící k dalšímu vybavení

Svítidel existuje v zásadě nekonečné množství. Bez problémů tak najdete takový kousek, který bude ladit konkrétně k vašemu interiéru. Oblíbené jsou styly vintage, industriální, ale i retro, kdy najdete nově zhotovená svítidla se vzhledem připomínajícím minulé století. Při chytrém sladění může vzniknout velmi pěkný interiér připomínající magazíny o bydlení. A jak takové lustry mohou vypadat? Na to se podívejte třeba zde: https://e-shop.bohemia-design.com/c/svitidla-a-prislusenstvi/zakazkova-vyroba-svitidel.

Zakázková výroba svítidel splní i vaše nejtajnější přání

Jestli hledáte opravdu speciální kousek, který nebude mít nikdo jiný, zkuste se podívat na nabídku české společnosti Bohemia-Design. Kromě již hotových svítidel nabízí také lustry se zhotovením na míru podle vašich představ. Pro výrobu používají kvalitní komponenty, jako je například karlovarský porcelán. Takové svítidlo tak bude nejenom pěkné, ale nabídne i dlouhou životnost a zachování krásného vzhledu i po letech. A jak si objednat svítidlo na míru? Více informací najdete na této stránce: https://e-shop.bohemia-design.com/c/svitidla-a-prislusenstvi/zakazkova-vyroba-svitidel.

O angelo

Shlédněte také

Esenciální oleje odbourávají stres, povzbuzují a podporují funkci mozku

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč jsou difuzéry a esenciální oleje v posledních letech oblíbené? Spousta …